Stine og Høgni's bryllupsside

Kærlighed ved første bingo

Stine og Høgni mødte hinanden i den lokale bingohal i Brøndby i 2001. Her fik Høgni vist nok den bedste sidegevinst med hjem. De havde gået og kigget lidt til hinanden gennem længere tid i bingohallen, men det var først da de sad ved siden af hinanden og Høgni fik en halvgris i sidegevindst, at ham med en kæk bemærkning om, at han hellere vil have soen til venstre for ham, at han vandt Stines hjerte. Og resten er romantisk historie.

Stine

Stine er en gæv pige med ben i næsen. Til dagligt arbejder hun som selvstændig vornmand/kvinde med sin egen vognpark bestående af sin egen lastbil, som hun har døbt Ronaldo, efter Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo fordi den er en hunk. Stine har være vognmand/kvinde i næsten seks år, efter hun droppede sin uddannelse som hjemmearbejdende telefonsælger. "Det var det bedste karriere træk jeg har lavet i hele mit liv" siger Stine.

Når Stine ikke piller ved Ronaldo eller spiller bingo, går hun til lasso. Det er hun temmelig god til. Stine har været nummer to, to år i træk ved de danske mesterskaber i inde for kategorierne kalvefangst og løkkebinding. Ved siden af lasso kan Stine godt lide at beskæftige sig med glaskugler. En hobby hun har taget med sig fra folkeskolen, hvor hun var skolemester på Søndervangsskolen i Glostrup.

Stine glæder sig til sit bryllup og specielt til de lokale spillemænd, Banjo Heros, der skal spille ved brylluppet. Stine glæder sig til det gifte liv, for som hun siger: "I got me a cuttie... der har samme krop som Ronaldo".

 

Høgni

Høgni er Danmarks bedste Ridebanespringrytter på hobbybasis. Med sin hest Butt Naked Fire Jumper har han vundet utallige lokale turneringer i Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Høgni fik sin interesse fra en kammerat fra folkeskolen, der tog ham med til en ridebanespringningsturnering for kæpheste. Og lige siden den dag i 85 har han været fanget af den intense stemning der hersker ved kæphestestævner. Men pga. en skade måtte han gå over til almindelig ridebanespringning. Ved siden af ridebanespringning har han stadig bingoen som han går til hver torsdag med sin kommende kone.

Høgni er uddannet kattefrisør og har sin egen salon hjemme i kælderen. Høgni startede i lære som kattefrisør hos Danmarks bedste kattesalon, Den pæne kat. Her startede han lige efter han gik ud af 9. klasse fra Brøndbyvester skole i 90. Han var færdig uddannet som kattefrisør i 94, hvor efter han åbnede sin egen salon i sine forældres garage. Salonen kunne selvfølgelig ikke hedde andet end "Katteklip". Høgnis bibeskæftigelse er at lave broderedepuder til bilens hattehylde med sjove slogans som f.eks.: "Min anden pude er en ergonomisk hovedpude".

Høgni glæder sig til det gifte liv sammen med Stine. "Hun er som en god hest, man bare får lyst til at stigle hver eneste dag" siger Høgni. Mon ikke Stine får en rigtig god pude i bryllupsgave?