Stine og Høgni's bryllupsside

Hvor og hvornår

Stine og Høgni siger ja til hinanden d. 8. august 2008 ombord på Pearl of Scandinavia, hvor vielsen og bryllupsfesten skal holdes. Det kommende brudepar glæder sig til at fejre brylluppet sammen med familien om bord på båden og til den gode buffe. Den skal bare have en over nakken i diskoteket, når middagen og brudevalsen er overstået. De har bedt alle gæsterne om at huske danseskoene.

Gæsterne og det kommende brude par tager afsted med færgen kl. 11.00 på selve dagen og skal fejre den hele natten. Om lørdagen skal de på rundtur i Oslo by, hvor de skal samle kræfter med lidt kaffe og cacao eller varm sjokolade, som cacao jo hedder på norsk. Om lørdagen skal de nygifte og familierne hygge med en god buffe, lidt kaffe og cognac og god musik i Columbus Club.

Her skal vi spise: 7 Seas Buffet Restaurant
Her har Stine og Høgni spist alle de gange de har været på Oslobåden. Og de kan kun sige at gæsterne skal glæde sig til maden.

DFDS srkiver på deres hjemmeside om restauranten: "Restauranten tilbyder et stort udvalg af friske delikatesser, der bidrager til en skøn buffetoplevelse i behagelige og hyggelige omgivelser." og "Med en storslået og evigt skiftende udsigt til havet byder denne uformelle restaurant dig velkommen til en buffetoplevelse, som matcher havets storhed. Buffeten har et stort udvalg af skønne frisklavede lækkerier, som både inkluderer kolde og varme retter.". Så glæd jer gæster....

Om båden:

Længde:176,80 m
Bredde:29,6 m
Bruttotonnage40.012 BRT
Service fart:21,0 knob
Antal biler:365
Antal passagerer:2100 (Kapacitet i kahytter)
Electrical system:220 V.AC.
Engine power:35.000 HK
Klassifikation:Det Norske Veritas
Byggeår:1989
Moderniseret:2001 samt primo 2005